Team

SportSupport kent de sportwereld en het verenigingsleven van binnenuit. We weten hoe het is om actief te zijn in een club: als sporter, bestuurder, vrijwilliger en als professioneel trainer/coach. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt bij sportverenigingen en wat er kan gaan spelen. We beschikken over actuele kennis op het gebied van salarisadministratie, belastingen en arbeidsovereenkomsten.

Frank van Nunen

Frank weet als trainer/coach uit ervaring hoe lastig het is personeelszaken goed te regelen. Voor hem aanleiding te starten met SportSupport. Met zijn uitgebreide kennis van de sportwereld en werkgeverszaken staat hij bestaande en nieuwe klanten graag te woord. Zelf is Frank nog wekelijks te vinden op zijn favoriete golfbaan.

Esther van Nunen

Esther kent alle ins & outs van personeelszaken bij sportverenigingen. Ze is HRM/P&O opgeleid en ervaren tot in detail. En ze werkt heel nauwkeurig, wat in dit vak wel haast een vereiste is en dus van grote toegevoegde waarde. Esther is actief als vrijwilliger bij een hockeyvereniging; zij is coach van een jeugdteam.

Maarten Jonges

Maarten weet als geen ander behoeftes van klanten in kaart te brengen en te vertalen naar een optimaal aanbod van diensten. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen en heeft een speciale interesse in werken in de sportwereld. Zijn brede ervaring als hockeyer, commercieel manager in het betaalde voetbal en oud-eigenaar van sportwinkels is hierin zeer waardevol. Maarten heeft sinds kort padel als nieuwe sport ontdekt, waarbij zijn ruime tenniservaring hem goed van pas komt.

Eikelboom & De Bondt

SportSupport is onderdeel van Eikelboom & De Bondt uit Leusden. Al meer dan 30 jaar adviseert en begeleidt Eikelboom & De Bondt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrijwilligersorganisaties, goede doelen, non-profit instellingen en particulieren op financieel en fiscaal gebied. Maar ook het ontwikkelen van salarissoftware en het schrijven van fiscale uitgaven voor Wolters Kluwer en de Sdu behoren tot de activiteiten.

Ga naar de website van Eikelboom & De Bondt

Contactformulier