Over ons

SPORTSUPPORT: BRUG TUSSEN SPORTWERELD EN WERKGEVERSCHAP

De meeste sportclubbesturen bestaan uit vrijwilligers. Wellicht geldt dat ook voor uw bestuur. Uw bestuursfunctie is waarschijnlijk een neventaak, waar ongemerkt heel wat bij komt kijken. Vooral ook wanneer uw club personeel in dienst heeft, zoals trainers, barpersoneel en groundsmen. Veranderende burgerlijke en fiscale wetgeving en de steeds strengere eisen van de Belastingdienst en het UWV maken het werkgeverschap voor niet gemakkelijker. SportSupport slaat voor u een brug tussen uw sportvereniging en de vaak complexe aspecten van werkgeverschap.

Het kan anders!

Het is vervelend als je salaris niet op tijd wordt betaald. En wanneer je niet als een persoon, maar als een nummer op het loonstrookje wordt beschouwd. Helaas kwamen we deze problemen regelmatig tegen toen we zelf in de sportwereld werkten. Dat kon anders, vonden wij, en daarom hebben we in 1998 SportSupport opgericht.

Wie wij zijn

SportSupport is in handen van Frank van Nunen en Cleem Hutten. Met elkaar en met onze klanten delen wij onze passie voor sport. Dat bindt. De combinatie van onze kennis op het gebied van werkgeverschap en onze eigen sportachtergrond leidde al snel tot een flinke groei van ons bedrijf. In 2010 kwam Esther van Nunen ons team versterken. Esther verzorgt de salarisadministratie en is daar ontzettend stipt in.

Onze kracht:

  • dienstverlening gericht op bijna alle facetten van werkgeverschap
  • ruime ervaring in en kennis van de sportwereld
  • stipte uitbetaling salarissen
  • binnen 24 uur reactie op vragen
  • uitgebreide kennis op het gebied van administratie en wet- en regelgeving
  • gunstige tarieven
  • dienstenpakket en adviezen op maat

Snel en accuraat

We komen zelf uit de sportwereld. Daarom begrijpen we de wensen en behoeften van onze klanten. We snappen dat het belangrijk is om salarissen stipt uit te betalen, vragen snel te beantwoorden en problemen vlot op te lossen. Omdat we een kleine organisatie zijn, zijn we laagdrempelig en zijn de lijnen kort. Vraagt u een offerte aan, dan krijgt u die dezelfde dag nog. En uw vragen – en die van het personeel dat bij u in dienst is of komt – beantwoorden we binnen 24 uur. Vanzelfsprekend zonder dat daaraan extra kosten verbonden zijn.

Meer weten?
Heeft u een vraag of bent u gewoon nieuwsgierig naar ons? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!